Taft anyag 48 cm széles

150 Ft

Taft anyag 48 cm széles bérlése esküvőre, házassági évfordulóra, keresztelőre, ballagásra, születésnapra, egyéb családi partira, céges rendezvényre.

Törlés

Leírás

A taft anyag 48 cm széles, bármely rendezvény dekorációjához felhasználható. Kerülhet mennyezetre, oldalfalra, asztalfutóként, főasztal elejének díszítésére, a bejárat dekorálására is alkalmas.

A képzelet szabhat csak határt annak, hogy hogyan használjuk fel egy-egy rendezvény során. A taft anyag nagyon impozáns, a különleges alkalmak méltó képviselője. Sokkal tömörebb, “dúsabb” szövet, mint az organza. Könnyű anyag, így a felfogatása akár egy gombostűvel is megvalósítható.

Alacsony belmagasságú teremben általában csak 48 cm széles anyagokat használunk a mennyezetre, ezek is gyönyörűen kitöltik a teret. Kisebb, nagyobb ívet tudunk a segítségével kialakítani, akár paplanszerűen is elhelyezhető. Az egész mennyezet elfedhető vele. Lampionokkal kiegészítve még tovább fokozható a látvány.

1,4 m széles selyem vagy organza anyaggal párosítva is használható dekoráció során, akár az 1,4 m széles anyag alá húzva, akár azzal párhuzamosan, karöltve. Ez igaz mind a mennyezeti, mind az oldalfal díszítése során. Lógathatjuk, önmagával csomózhatjuk, virággal, egyéb kiegészítőkkel díszíthetjük.

Természetesen fénydekorációval is párosítható. Akár a 100 égős fényszál, akár a 120 égős LED fényfüzér díszíti a termet, azt már a 48 cm széles taft anyaggal is sejtelmesebbé, hangulatosabbá lehet tenni.

Mint a székmasniból, a 48 cm-es taft anyagból is lehet pompomot, masnikat készíteni, amivel a mennyezet, az oldalfal, a főasztal eleje, de akár még a szék is tovább díszíthető. A 48 cm széles taft anyagból 6 féle szín áll rendelkezésünkre.

A taft anyag esetében is igaz, hogy felhasználásakor a legfontosabb, hogy figyeljünk az anyagra. Bárhogy kötjük, akárhogy használjuk fel, nem szabad, hogy az anyagon szakadás keletkezzen! Elvágni (méretre szabni) TILOS! Visszavétel során ellenőrzésre kerül és sérülés esetén a kaucióból a tönkrement anyaghossz árát levonjuk.

A 48 cm széles taft anyag bérelhető, felhasználást követően azt vissza kell juttatni cégünknek, a bérlési szabályzatnak megfelelően. A feltüntetett ár 1 m 48 cm széles taft anyag bérlésére vonatkozik. A kiválasztott színű taft anyago(ka)t mosva, vasalva csomagoljuk be és adjuk át a futárszolgálatnak.

Amennyiben a bérléssel, szállítással kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, kérjük írjon a [email protected] e-mail címünkre és lehetőségeinkhez mérten a következő munkanapon válaszolunk.

Minden, az oldalon található, bérelhető dekorációs eszköz, anyag és kiegészítő megtalálható irodánkban (5711 Gyula, Fehér-Körös u. 15.). A bérelhető dekorációs eszközök személyes megtekintéséhez telefonos időpont egyeztetés szükséges a következő telefonszámon: +36-30/299-2957.

További információk

Tömeg0.036 kg
Szín

barna, ezüst, mályva, mogyoró barna, sötét barna, világos barna

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Taft anyag 48 cm széles” értékelése elsőként