Sziluett paraván 2,5 m

3 000 Ft

Sziluett paraván 2,5 m esküvőre, házassági évfordulóra.

Leírás

A sziluett paraván 2,5 m széles, és maximum 3 m magasságig emelhető. Ez a fém váz tökéletesen alkalmas bármely helyszínen egy egységes háttér kialakítására. A paraván egyrészt takar, másrészt egységes hátteret szolgál bármely dekoráció részeként. Hozzá kapcsolódóan organza vagy spandex anyagot szükséges bérelni, melyek könnyen a sziluett paravánhoz rögzíthetőek.

A sziluett egy 2 méter magas, menyasszonyt és vőlegényt ábrázoló dekorációs elem. Az 1 méter széles sziluett fekete-fehérben ábrázolja az esküvő főszereplőit. Ha sejtelmesebbé szeretnénk tenni, akkor a sziluett, anyag mögé is felállítható és extraként reflektorral megvilágítható, mely még jobban kiemeli a menyasszony és vőlegény körvonalát. A sziluett paraván 2,5 m tökéletes takarást biztosít, és csak a sziluett kontúrja látszik.

A sziluett paraván egyéb dekorációs kiegészítőkkel tovább díszíthető: masni, különböző anyagok, hungarocell monogram, virágok, a manapság népszerű fa, üveg és vessző kiegészítők…és még sorolhatnánk.

A sziluett paraván 2,5 m különböző részekből tevődik össze, külön talpa, oldal és kereszt elemei vannak. Fémből van, mely nagyon jó tartást biztosít, viszont ebből kifolyólag nagyon nehéz. Egy, a futárszolgálatok által megadott standard csomagban, az elemek hosszúsága és alakja miatt nem tudjuk feladni, ezért megrendelés esetén, kizárólag az irodánkban történő átvétele lehetséges. Az esküvőt követően, szintén személyes visszaszállítás szükséges a sziluett paraván 2,5 m esetében, mely előre egyeztetett időpontban történhet.

A sziluett paraván 2,5 m bérelhető, felhasználást követően azt vissza kell juttatni cégünknek, a bérlési szabályzatnak megfelelően. A feltüntetett ár 1 db sziluett paraván 2,5 m bérlésére vonatkozik.

Amennyiben a bérléssel kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, kérjük írjon a [email protected] e-mail címünkre és lehetőségeinkhez mérten a következő munkanapon válaszolunk.

Minden, az oldalon található, bérelhető dekorációs eszköz, anyag és kiegészítő megtalálható irodánkban (5711 Gyula, Fehér-Körös u. 15.). A bérelhető dekorációs eszközök személyes megtekintéséhez telefonos időpont egyeztetés szükséges a következő telefonszámon: +36-30/299-2957.

További információk

Tömeg0.000 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sziluett paraván 2,5 m” értékelése elsőként