Selyem anyag 140 cm széles

150 Ft

Selyem anyag 140 cm széles bérlése esküvőre, házassági évfordulóra, keresztelőre, ballagásra, születésnapra, egyéb családi partira, céges rendezvényre.

Törlés

Leírás

A selyem anyag 140 cm széles, bármely rendezvény dekorációjához felhasználható. Kerülhet mennyezetre, oldalfalra, sőt a bejárat dekorálására is alkalmas. A képzelet szabhat csak határt annak, hogy hogyan használjuk fel egy-egy rendezvény során.

Nagy belmagasságú teremben általában a 140 cm széles anyagokat használjuk a mennyezet dekorálására. A felrakási lehetőségek végtelenek. Rakhatjuk V alakban, paplanszerűen, keresztezve egymással, 48 cm-es anyaggal kiegészítve… Az egész mennyezet elfedhető vele. Lampionokkal kiegészítve még tovább fokozható a látvány.

A 140 cm széles selyem anyag tökéletes az oldalfal díszítésére. Elsősorban takarásra használjuk, ez adja meg a dekoráció alapját, egységét. Lógathatjuk, önmagával csomózhatjuk, virággal, egyéb kiegészítőkkel díszíthetjük. A dekor stílusához illő kiegészítőkkel kombinálva tovább fokozható a látvány. Vintage kiegészítőkkel, szatén-organza anyagokkal nagyon jól mutat. Ezen alapra építjük a fényzuhatagot, majd azt fedjük az organza anyaggal és díszíthetjük tovább…

Fénydekorációval is párosítható. Különböző hosszúságú (3, 5, 7 méter) fényfüggönyeink vannak, melyek mellé a 140 cm széles selyem anyagot felrögzítve gyönyörűen megtöri a látványt. Oszlopok, ajtókeretek díszítésére, a helyszín egy-egy kiemelt területének kiemelésére is tökéletesen alkalmas.

A 140 cm széles selyem anyagból 11 féle szín áll rendelkezésünkre. A 140 cm széles selyem anyag esetében is igaz, hogy felhasználásakor a legfontosabb, hogy figyeljünk az anyagra. Bárhogy kötjük, akárhogy használjuk fel, nem szabad, hogy az anyagon szakadás keletkezzen! Elvágni (méretre szabni) TILOS! Visszavétel során ellenőrzésre kerül és sérülés esetén a kaucióból a tönkrement anyaghossz árát levonjuk.

A 140 cm széles selyem anyag bérelhető, felhasználást követően azt vissza kell juttatni cégünknek, a bérlési szabályzatnak megfelelően. A feltüntetett ár 1 m 140 cm széles selyem anyag bérlésére vonatkozik. A kiválasztott színű selyem anyago(ka)t mosva, vasalva csomagoljuk be és adjuk át a futárszolgálatnak.

Amennyiben a bérléssel, szállítással kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, kérjük írjon a [email protected] e-mail címünkre és lehetőségeinkhez mérten a következő munkanapon válaszolunk.

Minden, az oldalon található, bérelhető dekorációs eszköz, anyag és kiegészítő megtalálható irodánkban (5711 Gyula, Fehér-Körös u. 15.). A bérelhető dekorációs eszközök személyes megtekintéséhez telefonos időpont egyeztetés szükséges a következő telefonszámon: +36-30/299-2957.

További információk

Tömeg0.110 kg
Szín

bordó, citromsárga, ezüst, fehér, királykék, krém, mohazöld, piros, rózsaszín, világoskék, vízkék

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Selyem anyag 140 cm széles” értékelése elsőként