Party fényfüzér 10 m

4 000 Ft

Party fényfüzér 10 m esküvőre, születésnapra, névnapra, házassági évfordulóra, céges rendezvényre, családi partira.

Leírás

Party fényfüzér 10 m zöld kábelen

A 10 m-es party fényfüzér 10 db E27-es foglalatot tartalmaz 1,5 m csatlakozó kábellel. Kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmas.

Nagyon romantikus hangulatot lehet teremteni a party fényfüzér felhasználásával, mely önmagában is remek, egyedi fényforrást biztosít, de papír lampionokkal kiegészítve még hatásosabb látványt érhetünk el. Akár anyag, akár fény dekorációval kombinálva is nagyszerűen mutat.

Több esetben az anyag és/vagy fény dekoráció az asztalok fölé, az oldalfalak díszítésére, illetve a főasztal kiemelésére szolgálnak, míg a party fényfüzér a tánctér megvilágítására, elválasztására, kiemelésére szolgálhat.

A party fényfüzér 10 m, nagyon könnyen felhelyezhető, néhány ponton kell a mennyezetre felfogatni. Különböző színes égőket is tehetünk bele, vagy akár azonos, de eltérő átmérőjű lampionok ráakasztásával is tovább díszíthetjük.

A party fényfüzér, mivel egy vastagabb, de viszonylag hajlékony kábel, nem csak egyenesen helyezhető fel, hanem akár cikk-cakk alakban, vagy bármilyen formában. Ennek csak a képzelet szab határt.
(Természetesen jó, ha figyelünk arra, hogy az áram csatlakozója megfelelő távolságra és irányba álljon a hálózati dugaljhoz 🙂

Tökéletesen felhasználható egy kültéri helyszín dekorációjában is. Fára aggatva, nagyszerű háttérként szolgál fotózkodáshoz, esketési helyszín kiemeléséhez. Kültéren azonban figyelni kell, mert az áram csatlakozó vízhatlanítására figyelni kell, illetve ha lampionnal együtt használjuk, az elázhat!

A party fényfüzér bérelhető, felhasználást követően azt vissza kell juttatni cégünknek, a bérlési szabályzatnak megfelelően. A feltüntetett ár 1 db 10 m-es party fényfüzér bérlésére vonatkozik.

Amennyiben a bérléssel kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, kérjük írjon a [email protected] e-mail címünkre és lehetőségeinkhez mérten a következő munkanapon válaszolunk.

Minden, az oldalon található, bérelhető dekorációs eszköz, anyag és kiegészítő megtalálható irodánkban (5711 Gyula, Fehér-Körös u. 15.). A bérelhető dekorációs eszközök személyes megtekintéséhez telefonos időpont egyeztetés szükséges a következő telefonszámon: +36-30/299-2957.

További információk

Tömeg3.5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Party fényfüzér 10 m” értékelése elsőként