Papír lampion 25 cm különböző színekben

400 Ft

Papír lampion 25 cm különböző színekben esküvőre, születésnapra, névnapra, házassági évfordulóra, céges rendezvényre, családi partira.

Leírás

Papír lampion 25 cm különböző színekben

Nagyon romantikus hangulatot lehet teremteni a papír lampionokkal, melyek tökéletesek akár önmagukban, akár anyag, akár fény dekorációval kombinálva. Az olyan helyszínekre ajánljuk, ahol kicsi a belmagasság, vagy ahol a felfogatás nehézkes, de bármely dekoráció kiegészítéseként nagyon látványos a papír lampion.

Több esetben az anyag és/vagy fény dekoráció az asztalok fölé, az oldalfalak díszítésére, illetve a főasztal kiemelésére szolgáltak, míg a papír lampionokat a tánctéren használtuk csak fel, ezzel is elválasztva a termet, illetve kiemelve azt.

A papír lampionok nagyon könnyen összeszerelhetők, és felhelyezhetők. A különböző méreteket egymással kombinálva felhasználva, igazán látványos dekorációt tudunk kivitelezni. A papír lampionok lehetnek a terem egyéb dekorációja során használt színekkel összhangban, de attól teljesen eltérő színben is felhelyezhetőek.

A papír lampionok nagy előnye, hogy bármilyen teret be tudnak tölteni. Feljebb, lejjebb lógatva játékos képet lehet kialakítani a lampionok segítségével.

Tökéletesen mutatnak egy kültéri helyszín dekorációjában is. Fára aggatva, nagyszerű háttérként használható fotózkodáshoz, esketési helyszín kiemeléséhez. Kültéren azonban figyelni kell, mert egy kiadós eső tönkre teszi!

A papír lampionokhoz lampionszálak is bérelhetőek, melyeken foglalat található, amikbe égőket lehet rakni, így hangulat világításként is tökéletesen felhasználhatóak.

A papír lampionok különböző színben bérelhetők, felhasználást követően azt vissza kell juttatni cégünknek, a bérlési szabályzatnak megfelelően. A feltüntetett ár 1 db papír lampion bérlésére vonatkozik.

Amennyiben a bérléssel kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, kérjük írjon a [email protected] e-mail címünkre és lehetőségeinkhez mérten a következő munkanapon válaszolunk.

Minden, az oldalon található, bérelhető dekorációs eszköz, anyag és kiegészítő megtalálható irodánkban (5711 Gyula, Fehér-Körös u. 15.). A bérelhető dekorációs eszközök személyes megtekintéséhez telefonos időpont egyeztetés szükséges a következő telefonszámon: +36-30/299-2957.

További információk

Tömeg0.030 kg
Szín

arany, barack, barna, bordó, ciklámen, citromsárga, fehér, krém, menta zöld, mohazöld, narancs, padlizsán lila, rózsaszín, világos zöld, világoskék

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Papír lampion 25 cm különböző színekben” értékelése elsőként