Organza anyag 48 cm széles

150 Ft

Organza anyag bérlése esküvőre, házassági évfordulóra, keresztelőre, ballagásra, születésnapra, egyéb családi partira, céges rendezvényre.

Törlés

Leírás

Az organza anyag 48 cm széles, bármely rendezvény dekorációjához felhasználható. Kerülhet mennyezetre, oldalfalra, asztalfutóként, főasztal elejének díszítésére, a bejárat dekorálására is alkalmas.

A képzelet szabhat csak határt annak, hogy hogyan használjuk fel egy-egy rendezvény során. Az organza anyagnak nagyon szép a tartása, ami a két oldalán található erősített varrásnak köszönhető. Pille könnyű anyag, így a felfogatása akár egy gombostűvel is megvalósítható.

Alacsony belmagasságú teremben általában csak a 35 vagy 48 cm széles anyagokat használjuk a mennyezetre, ezek is gyönyörűen kitöltik a teret. Kisebb, nagyobb ívet tudunk a segítségükkel kialakítani, akár paplanszerűen is elhelyezhetőek. Az egész mennyezet elfedhető vele. Lampionokkal kiegészítve még tovább fokozható a látvány.

1,4 m széles selyem vagy organza anyaggal párosítva is használható dekoráció során, akár az 1,4 m széles anyag alá húzva, akár azzal párhuzamosan, karöltve. Ez igaz mind a mennyezeti, mind az oldalfal díszítése során. Lógathatjuk, önmagával csomózhatjuk, virággal, egyéb kiegészítőkkel díszíthetjük.

Természetesen fénydekorációval is párosítható. Akár a 100 égős fényszál, akár a 120 égős LED fényfüzér díszíti a termet, azt már a 35 cm széles organza anyaggal is sejtelmesebbé, hangulatosabbá lehet tenni. Nem a csupasz vezeték és égő látszik, hanem csak átsejlik az anyagon a fény… nagyon szép.

Mint a székmasniból, a 35 cm-es organza anyagból is lehet pompomot, masnikat készíteni, amivel a mennyezet, az oldalfal, a főasztal eleje, de akár még a szék is tovább díszíthető. A 35 cm széles organza anyagból 7 féle szín áll rendelkezésünkre.

Az organza anyag esetében is igaz, hogy felhasználásakor a legfontosabb, hogy figyeljünk az anyagra. Bárhogy kötjük, akárhogy használjuk fel, nem szabad, hogy az anyagon szakadás keletkezzen! Elvágni (méretre szabni) TILOS! Visszavétel során ellenőrzésre kerül és sérülés esetén a kaucióból a tönkrement anyaghossz árát levonjuk.

A 35 cm széles organza anyag bérelhető, felhasználást követően azt vissza kell juttatni cégünknek, a bérlési szabályzatnak megfelelően. A feltüntetett ár 1 m 35 cm széles organza anyag bérlésére vonatkozik. A kiválasztott színű organza anyago(ka)t mosva, vasalva csomagoljuk be és adjuk át a futárszolgálatnak.

Amennyiben a bérléssel, szállítással kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, kérjük írjon a [email protected] e-mail címünkre és lehetőségeinkhez mérten a következő munkanapon válaszolunk.

Minden, az oldalon található, bérelhető dekorációs eszköz, anyag és kiegészítő megtalálható irodánkban (5711 Gyula, Fehér-Körös u. 15.). A bérelhető dekorációs eszközök személyes megtekintéséhez telefonos időpont egyeztetés szükséges a következő telefonszámon: +36-30/299-2957.

További információk

Tömeg0.014 kg
Szín

arany, barack, fekete, padlizsán lila, világos arany, világos rózsaszín, világoskék

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Organza anyag 48 cm széles” értékelése elsőként