Organza anyag 140 cm széles

150 Ft

Organza anyag 140 cm széles bérlése esküvőre, házassági évfordulóra, keresztelőre, ballagásra, születésnapra, egyéb családi partira, céges rendezvényre.

A feltüntetett ár 1 m 140 cm széles organza anyag bérlésére vonatkozik.

Törlés

Leírás

Az organza anyag 140 cm széles, bármely rendezvény dekorációjához felhasználható. Kerülhet mennyezetre, oldalfalra, sőt a bejárat dekorálására is alkalmas. A képzelet szabhat csak határt annak, hogy hogyan használjuk fel egy-egy rendezvény során.

Nagy belmagasságú teremben általában a 140 cm széles anyagokat használjuk a mennyezet dekorálására. A felrakási lehetőségek végtelenek. Rakhatjuk V alakban, paplanszerűen, keresztezve egymással, 48 cm-es anyaggal kiegészítve… Az egész mennyezet elfedhető vele. Lampionokkal kiegészítve még tovább fokozható a látvány.

A 140 cm széles organza anyag tökéletes az oldalfal díszítésére. Lógathatjuk, önmagával csomózhatjuk, virággal, egyéb kiegészítőkkel díszíthetjük. Nagyon jól mutat önmagában is, viszont a dekor stílusához illó kiegészítőkkel kombinálva tovább fokozható a látvány. Vintage fa vagy vessző szív, kalitka, juta/zsákvászon anyaggal gyönyörű hatást érhetünk el.

Természetesen fénydekorációval is párosítható. Különböző hosszúságú (3, 5, 7 méter) fényfüggönyeink vannak, melyek elé a 140 cm széles organza anyagot felrögzítve sejtelmesebbé, hangulatosabbá lehet tenni mind az oldalfalat, mind a mennyezetet. Nem a csupasz vezeték és égő látszik, hanem csak átsejlik az anyagon a fény… nagyon szép. Oszlopok, ajtókeretek díszítésére, a helyszín egy-egy kiemelt területének kiemelésére is tökéletesen alkalmas.

A 140 cm széles organza anyagból 13 féle szín áll rendelkezésünkre. A 140 cm széles organza anyag esetében is igaz, hogy felhasználásakor a legfontosabb, hogy figyeljünk az anyagra. Bárhogy kötjük, akárhogy használjuk fel, nem szabad, hogy az anyagon szakadás keletkezzen! Elvágni (méretre szabni) TILOS! Visszavétel során ellenőrzésre kerül és sérülés esetén a kaucióból a tönkrement anyaghossz árát levonjuk.

A 140 cm széles organza anyag bérelhető, felhasználást követően azt vissza kell juttatni cégünknek, a bérlési szabályzatnak megfelelően. A feltüntetett ár 1 m 140 cm széles organza anyag bérlésére vonatkozik. A kiválasztott színű organza anyago(ka)t mosva, vasalva csomagoljuk be és adjuk át a futárszolgálatnak.

Amennyiben a bérléssel, szállítással kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, kérjük írjon a [email protected] e-mail címünkre és lehetőségeinkhez mérten a következő munkanapon válaszolunk.

Minden, az oldalon található, bérelhető dekorációs eszköz, anyag és kiegészítő megtalálható irodánkban (5711 Gyula, Fehér-Körös u. 15.). A bérelhető dekorációs eszközök személyes megtekintéséhez telefonos időpont egyeztetés szükséges a következő telefonszámon: +36-30/299-2957.

További információk

Tömeg0.110 kg
Szín

arany, barack, barna, bordó, ciklámen, fehér, krém, mályva, mohazöld, narancs, padlizsán lila, piros, világos rózsaszín

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Organza anyag 140 cm széles” értékelése elsőként