LOVE virág felirat

3 000 Ft

LOVE virág felirat esküvőre, születésnapra, névnapra, házassági évfordulóra, keresztelőre, céges rendezvényre, családi partira.

Leírás

LOVE virág felirat, mely minden eseményen kiemeli, a szeretetet, a szerelmet.

A műanyag alapra rögzített hungarocell virágokból kialakított LOVE felirat beltéri és kültéri dekorációban egyaránt felhasználható. Bármilyen családi eseményen kihelyezhető, legyen szó keresztelőről, születésnapról, házassági évfordulóról, esküvőről. A szeretet az alapja az egésznek! 🙂

Maga a virág minden nagyobb rendezvényen, családi eseményen nagy szerepet kap a dekorációban, legyen szó kerti partiról, vendéglátó egységben, sátorban kivitelezett rendezvényről. A LOVE virág felirat éppen ezért tökéletesen illeszkedik valamennyi dekorációhoz. A manapság nagy népszerűségnek örvendő vintage stílusba is nagyon szeretik beépíteni. Főleg esküvőkön, a főasztal mögötti területen szoktuk kihelyezni, de a rendezvény bármely pontján figyelemfelhívó és jól mutat. Akár a bejáratnál, akár a fotósaroknál, akár valamely oldalfalon elhelyezhető.

A 70 cm magas LOVE virág felirat 4 különálló elemből áll. Nagyon könnyű, ezért egyszerűen felhelyezhető bárhová.

A LOVE virág felirat bérelhető, felhasználást követően azt vissza kell juttatni cégünknek, a bérlési szabályzatnak megfelelően. A feltüntetett ár 1 db LOVE virág felirat bérlésére vonatkozik.

Amennyiben a bérléssel kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, kérjük írjon a [email protected] e-mail címünkre és lehetőségeinkhez mérten a következő munkanapon válaszolunk.

Minden, az oldalon található, bérelhető dekorációs eszköz, anyag és kiegészítő megtalálható irodánkban (5711 Gyula, Fehér-Körös u. 15.). A bérelhető dekorációs eszközök személyes megtekintéséhez telefonos időpont egyeztetés szükséges a következő telefonszámon: +36-30/299-2957.

További információk

Tömeg0.763 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„LOVE virág felirat” értékelése elsőként