Fehér vetex szőnyeg 20 m

14 000 Ft

Fehér vetex szőnyeg vásárolható kültérre, esküvőre, házassági évfordulóra, keresztelőre, születésnapra, ballagásra, névnapra, egyéb családi partira, céges rendezvényre.

Leírás

A fehér vetex szőnyeg 20 m hosszú és 80 cm széles, a kültéri helyszínek és ceremóniák kedvelt eleme. Gyönyörűen mutat a zöld pázsiton vagy a betonon végig terítve. Ezzel is kijelölve az utat a menyasszony és vőlegény, de akár az egész esküvői vendégsereg számára, az esketési szertatás helyszínéhez.

A fehér vetex szőnyeg más dekorációs elemekkel kiegészítve álomszép környezetet biztosít a kültéri helyszíneken. Mellette, csak egy oldalon, de akár párhuzamosan is végig rakható kovácsoltvas virágtartó állványokkal, melyek anyagokkal összeköthetők.

A fehér vetex szőnyeg mellé vaspálcák is leszúrhatók, melyek szintén 48 cm-es, de akár 1,4 m széles anyagokkal is összeköthetők és egyéb elemekkel dekorálhatók: masni, vintage szív, kalitka, szalagok…, így teljesen elkerítve haladhat a menyasszony és a vőlegény, vagy az egész vendégsereg a kijelölt helyre.
A fehér vetex szőnyeg a boldogságkapu alatt is futhat, így még összetettebb látvány fogadja az egybegyűlteket.

A 20 m-es fehér vetex szőnyeg egyszer használatos, a termék megrendelésével nem bérlés, hanem vásárlás történik, felhasználást követően a vetex szőnyeget nem kell vissza juttatni cégünknek. A feltüntetett ár 1 db 20 m-es fehér vetex szőnyeg megvásárlására vonatkozik.

Amennyiben a vásárlással, vagy más termék bérlésével kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, kérjük írjon a [email protected] e-mail címünkre és lehetőségeinkhez mérten a következő munkanapon válaszolunk.

Minden, az oldalon található, megvásárolható, bérelhető dekorációs eszköz, anyag és kiegészítő megtalálható irodánkban (5711 Gyula, Fehér-Körös u. 15.). A bérelhető dekorációs eszközök személyes megtekintéséhez telefonos időpont egyeztetés szükséges a következő telefonszámon: +36-30/299-2957.

További információk

Tömeg13.890 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fehér vetex szőnyeg 20 m” értékelése elsőként