Bérelhető vintage kalitka

150 Ft

Bérelhető vintage kalitka esküvőre, születésnapra, névnapra, házassági évfordulóra, céges rendezvényre, családi partira.

Leírás

Bérelhető vintage kalitka

A vintage stílus nagyon népszerű napjainkban. Az üveg és fa kellékeket magában foglaló dekorációhoz használt, felújított, illetve új kiegészítőket is használhatunk nyugodtan. Tökéletes összhatást fogunk elérni. Persze itt is él az a közismert mondás, hogy a kevesebb, néha több.

A bérelhető kalitka mellett a vessző szivek, a Mr és Mrs felirat, a juta vászon, az üveg vázák és mécses tartók, valamint bármilyen egyéb naturál kiegészítőnk segítségére lesz a vintage álom megvalósításában.

A kalitka bérelhető, felhasználást követően azt vissza kell juttatni cégünknek, a bérlési szabályzatnak megfelelően. A feltüntetett ár 1 db fa kalitka bérlésére vonatkozik.

Amennyiben a bérléssel kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, kérjük írjon a [email protected] e-mail címünkre és lehetőségeinkhez mérten a következő munkanapon válaszolunk.

Minden, az oldalon található, bérelhető dekor eszköz megtalálható irodánkban (5711 Gyula, Fehér-Körös u. 15.). A bérelhető dekorációs eszközök személyes megtekintéséhez telefonos időpont egyeztetés szükséges a következő telefonszámon: +36-30/299-2957.

További információk

Tömeg0.010 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bérelhető vintage kalitka” értékelése elsőként