Bérelhető 6 cm x 6 cm-es teamécses tartó üvegből

50 Ft

Bérelhető teamécses tartó üvegből esküvőre, születésnapra, névnapra, házassági évfordulóra, céges rendezvényre, családi partira.

46 készleten

Leírás

Bérelhető teamécses tartó üvegből

Az asztaldekoráció egyik kihagyhatatlan eleme a gyertya, mely bensőséges hangulatot teremt. A lecsöpögő viasz és a borulás veszély miatt évek óta háttérbe szorulnak a hosszú, standard viasz gyertyák és a könnyebben kezelhető, biztonságosabb teamécsesek kerültek az előtérbe.

A bérelhető teamécses tartó üveg szerepe kettős. Egyrészt biztonságot nyújt, másrészt a dekoráció része lehet bármely rendezvényen. Akár önmagában dekorálható apró kavicsokkal, kávé szemekkel, vizet beleöntve és úszó tea mécsest használva ismét egy más hangulatot idézhetünk elő vele. Vagy pausz papírból készült étlap, asztalszám megvilágítására is tökéletesen használható.

A teamécses tartó üveg bérelhető, felhasználást követően azt vissza kell juttatni cégünknek, a bérlési szabályzatnak megfelelően. A feltüntetett ár 1 db teamécses tartó üveg bérlésére vonatkozik.

Amennyiben a bérléssel kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, kérjük írjon a [email protected] e-mail címünkre és lehetőségeinkhez mérten a következő munkanapon válaszolunk.

Minden, az oldalon található, bérelhető dekor eszköz megtalálható irodánkban (5711 Gyula, Fehér-Körös u. 15.). A bérelhető dekorációs eszközök személyes megtekintéséhez telefonos időpont egyeztetés szükséges a következő telefonszámon: +36-30/299-2957.

További információk

Tömeg0.127 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bérelhető 6 cm x 6 cm-es teamécses tartó üvegből” értékelése elsőként