Bérelhető Mr & Mrs tábla asztalra

450 Ft

Bérelhető Mr & Mrs tábla asztalra esküvőre, házassági évfordulóra,családi partira.

Leírás

Bérelhető Mr & Mrs tábla asztalra

A főasztal kihagyhatatlan eleme a Mr & Mrs tábla. Tökéletesen kiemeli az ifjú pár asztalát. A bérelhető Mr & Mrs tábla fehér színével minden dekorációs stílusba beépíthető. A vintage stílus nagyon kedvelt kiegészítője.

A képen is látható, hogy 3 elemből tevődik össze a Mr & Mrs tábla, így szélesebb hely is kitölthető általa. A Mr & Mrs tábla talpai fixek, de olyan a kiképzése, hogy még az oldalfal dekorációjához, vagy a fotósarokhoz is fel lehet használni.

A bérelhető Mr & Mrs táblát, felhasználást követően vissza kell juttatni cégünknek, a bérlési szabályzatnak megfelelően. A feltüntetett ár 1 szettre vonatkozik.

Amennyiben a bérléssel kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, kérjük írjon a [email protected] e-mail címünkre és lehetőségeinkhez mérten a következő munkanapon válaszolunk.

Minden, az oldalon található, bérelhető dekor eszköz megtalálható irodánkban (5711 Gyula, Fehér-Körös u. 15.). A bérelhető dekorációs eszközök személyes megtekintéséhez telefonos időpont egyeztetés szükséges a következő telefonszámon: +36-30/299-2957.

További információk

Tömeg0.041 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bérelhető Mr & Mrs tábla asztalra” értékelése elsőként