Bérelhető kovácsoltvas boldogságkapu

6 000 Ft

Bérelhető kovácsoltvas boldogságkapu esküvőre, házassági évfordulóra, keresztelőre, céges rendezvényre, ballagásra.

Leírás

A bérelhető kovácsoltvas boldogságkapu egyrészt a kültéri esküvői helyszínek népszerű szereplője, másrészt manapság a beltéri esketési szertartáshoz is rendszeresen felállítjuk. A kovácsoltvas boldogságkapu előtt mondja ki a menyasszony és a vőlegény a boldogító igent.

A bérelhető kovácsoltvas boldogságkapu masszív, gyönyörűen dekorálható. A teljes kaput be lehet fedni anyaggal, dekorálható virággal, körbe lehet futtatni rajta fényszálakat, illetve bármilyen stílus elemeivel feldíszíthető, a rajta található sok-sok felfogatási lehetőségnek köszönhetően.

A kovácsoltvas boldogságkapu elhelyezhető az esketési szertartás vagy a lagzi helyszínének bejáratánál, így minden vendég átsétálhat rajta ;). Bármely esküvői stílus elemeivel díszíthető, így beépíthető akár egy romantikus, akár egy extravagáns esküvő során, felhasználásának, illetve dekorálásának csak a képzelet szab határt.

Mit szimbolizál a boldogságkapu?
Minden kapu, ajtó egy átjáró… Az esküvő során a menyasszony és a vőlegény, egymás mellett ezen áthaladva a magányból, a szeretetteljes, családi légkörbe, az együtt töltött csodás évekbe lép át 🙂
Természetesen bármilyen más esemény során is felhasználható a boldogságkapu, gondoljunk a gyermekáldásra, a ballagásra, illetve minden olyan eseményre, mely várhatóan nagy változást hoz az ember életébe.

A bérelhető kovácsoltvas boldogságkapu nehéz. Egy, a futárszolgálatok által megadott standard csomagban, az elemek hosszúsága és alakja miatt nem tudjuk feladni, ezért megrendelés esetén, kizárólag az irodánkban történő átvétele lehetséges. A bérelhető kovácsoltvas boldogságkapu több elemre szedhető, így akár egy személyautóval is elszállítható. Az esküvőt követően, szintén személyes visszaszállítás szükséges, mely előre egyeztetett időpontban történhet.

A kovácsoltvas boldogságkapu bérelhető, felhasználást követően azt vissza kell juttatni cégünknek, a bérlési szabályzatnak megfelelően. A feltüntetett ár 1 db kovácsoltvas boldogságkapu bérlésére vonatkozik.

Amennyiben a bérléssel kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, kérjük írjon a [email protected] e-mail címünkre és lehetőségeinkhez mérten a következő munkanapon válaszolunk.

Minden, az oldalon található, bérelhető dekorációs eszköz, anyag és kiegészítő megtalálható irodánkban (5711 Gyula, Fehér-Körös u. 15.). A bérelhető dekorációs eszközök személyes megtekintéséhez telefonos időpont egyeztetés szükséges a következő telefonszámon: +36-30/299-2957.

További információk

Tömeg0.000 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bérelhető kovácsoltvas boldogságkapu” értékelése elsőként