Bérelhető fém vázhoz (paravánhoz) organza anyag háttér alapnak

1 500 Ft

Bérelhető fém vázhoz (paravánhoz) organza anyag háttér alapnak esküvőre, házassági évfordulóra, névnapra, születésnapra, keresztelőre, céges rendezvényre, családi partira.

A feltüntetett ár 1 db paraván-organza bérlésére vonatkozik.

Leírás

A 2,5 m x 3 m nagyságú organza anyag bérelhető, felhasználást követően azt vissza kell juttatni cégünknek, a bérlési szabályzatnak megfelelően. A feltüntetett ár 1 db paraván-organza bérlésére vonatkozik.

A bérelhető fém vázhoz (paravánhoz) organza anyag háttér alapnak 2,5 m széles, és 3 m magas anyag. A fém váz a hozzá kapcsolódó organza anyaggal tökéletesen alkalmas bármely helyszínen egy egységes háttér kialakítására. Egyrészt takar, másrészt egységes hátteret szolgál bármely dekoráció részeként.

A bérelhető fém vázhoz (paravánhoz) az organza anyag könnyen felrögzíthető, néhány mozdulattal el is készíthető az egységes háttér. A paraván vázára bármi felrögzíthető, akár fényfüggöny is. Bármilyen egyéb dekorációs kiegészítőkkel tovább díszíthető: masni, különböző anyagok, lufiszív, hungarocell monogram, virágok, a manapság népszerű fa, üveg és vessző kiegészítők…és még sorolhatnánk.

A bérelhető fém váz (paraván) 2,5 m különböző részekből tevődik össze, külön talpa, oldal és kereszt elemei vannak. Szükség szerint tovább bővíthető! Így 5, 7,5, de akár 10 m széles, egységes hátteret lehet a segítségével kialakítani. Megrendelésnél a kívánt szélességhez szükséges darabszámot kell megadni! Vagyis ha pl. 7,5 m paravánt szeretne felállítani, akkor 3 db-ot szükséges jelen termékből a kosárba rakni. 🙂

Amennyiben a bérléssel kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, kérjük írjon a [email protected] e-mail címünkre és lehetőségeinkhez mérten a következő munkanapon válaszolunk.

Minden, az oldalon található, bérelhető dekorációs eszköz, anyag és kiegészítő megtalálható irodánkban (5711 Gyula, Fehér-Körös u. 15.). A bérelhető dekorációs eszközök személyes megtekintéséhez telefonos időpont egyeztetés szükséges a következő telefonszámon: +36-30/299-2957.

További információk

Tömeg0.229 kg
Szín

fehér, krém

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bérelhető fém vázhoz (paravánhoz) organza anyag háttér alapnak” értékelése elsőként