Bérelhető fém váz (paraván) háttér alapnak 2,5 m szélességben

3 000 Ft

Bérelhető fém váz (paraván) háttér alapnak 2,5 m szélességben esküvőre, házassági évfordulóra, névnapra, születésnapra, keresztelőre, céges rendezvényre, családi partira.

A feltüntetett ár 1 db 2,5 m széles fém váz (paraván) bérlésére vonatkozik.

Leírás

A bérelhető fém váz (paraván) háttér alapnak 2,5 m széles, és maximum 3 m magasságig emelhető. Ez a fém váz tökéletesen alkalmas bármely helyszínen egy egységes háttér kialakítására. A paraván egyrészt takar, másrészt egységes hátteret szolgál bármely dekoráció részeként. A fém vázhoz kapcsolódóan organza vagy spandex anyagot szükséges bérelni, melyek könnyen a paravánhoz rögzíthetőek.

A bérelhető fém váz (paraván) 2,5 m nagyon masszív. A paraván vázára bármi felrögzíthető, akár fényfüggöny is. Bármilyen egyéb dekorációs kiegészítőkkel tovább díszíthető: masni, különböző anyagok, lufiszív, hungarocell monogram, virágok, a manapság népszerű fa, üveg és vessző kiegészítők…és még sorolhatnánk.

A bérelhető fém váz (paraván) 2,5 m különböző részekből tevődik össze, külön talpa, oldal és kereszt elemei vannak. Szükség szerint tovább bővíthető! Így 5, 7,5, de akár 10 m széles, egységes hátteret tudunk a segítségével kialakítani. Megrendelésnél a kívánt szélességhez szükséges darabszámot kell megadni! Vagyis ha pl. 7,5 m paravánt szeretne felállítani, akkor 3 db-ot szükséges jelen termékből a kosárba rakni. 🙂

A paraván fémből van, mely nagyon jó tartást biztosít, viszont ebből kifolyólag nagyon nehéz. Egy, a futárszolgálatok által megadott standard csomagban, az elemek hosszúsága és alakja miatt nem tudjuk feladni, ezért megrendelés esetén, kizárólag az irodánkban történő átvétele lehetséges. Az esküvőt követően, szintén személyes visszaszállítás szükséges a paraván 2,5 m esetében, mely előre egyeztetett időpontban történhet.

A paraván, háttér alap bérelhető, felhasználást követően azt vissza kell juttatni cégünknek, a bérlési szabályzatnak megfelelően. A feltüntetett ár 1 db 2,5 m széles fém váz (paraván) bérlésére vonatkozik.

Amennyiben a bérléssel kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, kérjük írjon a [email protected] e-mail címünkre és lehetőségeinkhez mérten a következő munkanapon válaszolunk.

Minden, az oldalon található, bérelhető dekorációs eszköz, anyag és kiegészítő megtalálható irodánkban (5711 Gyula, Fehér-Körös u. 15.). A bérelhető dekorációs eszközök személyes megtekintéséhez telefonos időpont egyeztetés szükséges a következő telefonszámon: +36-30/299-2957.

További információk

Tömeg0.000 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bérelhető fém váz (paraván) háttér alapnak 2,5 m szélességben” értékelése elsőként