Bérelhető fehér napszövet kerek abrosz, terítő 315cm vízlepergetős anyagból

2 500 Ft

Napszövet anyagból asztalterítő/abrosz bérlés fehér színben, vízlepergetős anyagból esküvőre, születésnapra, névnapra, házassági évfordulóra, céges rendezvényre, családi partira.

Categories: , SKU: DBATVNKSZ315

Leírás

Asztalterítő, abrosz bérlés körasztalra, vízlepergetős, napszövet anyagból fehér színben.

Miért érdemes asztalterítőt, abroszt használni? Egyrészt eltakarja az asztalokat, melyek sok esetben különbözőek, másrészt tökéletes egységet teremt, alapot ad a dekorációhoz. Az összes asztalterítő dekorálható még tovább is. Ráhelyezhető vékony szalag, csipke, dekorkavics, konfetti, mécsesek… Amennyiben, hagyományos, viasz gyertya is lesz az asztalon, azt valamilyen tartóba kell helyezni, mert tönkre teheti a terítőt.

Az asztalterítő bérelhető a körasztalra. Felhasználást követően azt vissza kell juttatni cégünknek, a bérlési szabályzatnak megfelelően. A bérelt asztalterítőt elvágni TILOS! A feltüntetett ár 1 db asztali futó bérlésére vonatkozik.

Amennyiben az asztalterítő bérlése során segítségre van szüksége, kérjük írjon a [email protected] e-mail címünkre és lehetőségeinkhez mérten a következő munkanapon válaszolunk.

Minden, a honlapunkon található színű és méretű asztalterítő és más bérelhető dekor eszköz is megtalálható irodánkban (5711 Gyula, Fehér-Körös u. 15.). A bérelhető dekorációs eszközök személyes megtekintéséhez telefonos időpont egyeztetés szükséges a következő telefonszámon: +36-30/299-2957.

További információk

Tömeg1.675 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bérelhető fehér napszövet kerek abrosz, terítő 315cm vízlepergetős anyagból” értékelése elsőként