Bérelhető fehér chiavari szék fehér párnával

750 Ft

Bérelhető fehér chiavari szék párnával esküvőre, házassági évfordulóra, keresztelőre, ballagásra, születésnapra, egyéb családi partira, céges rendezvényre.

200 készleten

Leírás

A bérelhető fehér chiavari szék párnával gyönyörű egységet teremt mind kültéren a vendégsereg számára, mind beltéren a lakodalmi helyszínen. Önmagában, díszítés, masni nélkül is nagyon szépen mutat a sorokban elrendezésre kerülő fehér chiavari szék. A székhez tartozó párna, pedig a hosszabb ülés során a kényelmet szolgálja.

A bérelhető fehér chiavari szék kültéren csak betonra helyezhető ki, mivel fából van, a talajból felszívhatja a nedvességet és így fennáll a rongálódás veszélye.

A bérelhető fehér chiavari szék párnával nagyon népszerű az érdeklődőink körében. Színéből adódóan bármely teremben kihelyezhető, minden dekorációs stílushoz illik, mert a fehér bármivel kombinálható.

Legyen szó vintage stílusú rendezvényről, ahol ugye a fa alapban megjelenik nagyon sok kiegészítőben is, tökéletes kiegészítő. Extravagáns, színes, klasszikus, rusztikus stílusú rendezvényen szintén a megfelelő kiegészítők által beilleszthető.

A chiavari szék székszoknyával is lefedhető, melyből fehér selyem, valamint fehér, krém és kávé színű spandex áll a rendelkezésünkre. A fehér chiavari szék a választott dekoráció színével megegyező, vagy ahhoz passzoló masnikkal, szalagokkal tovább díszíthető.

A bérelhető fehér chiavari szék masszív, de sérülékeny, illetve nagy helyet foglal. Egy, a futárszolgálatok által megadott standard csomagban, a szék nagysága és alakja miatt nem tudjuk feladni, ezért megrendelés esetén, kizárólag az irodánkban történő átvétele lehetséges.

A fehér chiavari szék rakásolható, a bérelt darabszámtól függően valószínű, hogy az elszállításához teherautóra lesz szükség. Cégünknek több nagyméretű raktérrel rendelkező autó áll rendelkezésér. Külön díj ellenében, mely minden esetben egyedi megbeszélés tárgyát képezi, a székek szállításában is tudunk segíteni. Az esküvőt követően, szintén személyes, vagy cégünk által megvalósított visszaszállítás szükséges, mely előre egyeztetett időpontban történhet.

A fehér chiavari szék párnával bérelhető, felhasználást követően azt vissza kell juttatni cégünknek, a bérlési szabályzatnak megfelelően. A feltüntetett ár 1 db párnával ellátott fehér chiavari szék bérlésére vonatkozik.

Amennyiben a bérléssel, szállítással kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, kérjük írjon a [email protected] e-mail címünkre és lehetőségeinkhez mérten a következő munkanapon válaszolunk.

Minden, az oldalon található, bérelhető dekorációs eszköz, anyag és kiegészítő megtalálható irodánkban (5711 Gyula, Fehér-Körös u. 15.). A bérelhető dekorációs eszközök személyes megtekintéséhez telefonos időpont egyeztetés szükséges a következő telefonszámon: +36-30/299-2957.

További információk

Tömeg0.000 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bérelhető fehér chiavari szék fehér párnával” értékelése elsőként