Bérelhető ekrü csipke futó

3 600 Ft

Igazi különlegesség. Bérelhető horgolt csipke futó 15cm széles és 9m hosszú, ekrü színben.

6 készleten

Category: SKU: MCSAF1102

Leírás

A csipke anyag esetében is igaz, hogy felhasználásakor a legfontosabb, hogy figyeljünk az anyagra. Nem szabad, hogy az anyagon szakadás keletkezzen! Elvágni (méretre szabni) TILOS! Visszavétel során ellenőrzésre kerül és sérülés esetén a kaucióból a tönkrement anyaghossz árát levonjuk.

A csipke futó bérelhető, felhasználást követően azt vissza kell juttatni cégünknek, a bérlési szabályzatnak megfelelően. A feltüntetett ár 9 m 15 cm széles csipke anyag bérlésére vonatkozik. Az anyago(ka)t mosva, csomagoljuk be és adjuk át a futárszolgálatnak.

Amennyiben a bérléssel, szállítással kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, kérjük írjon a [email protected] e-mail címünkre és lehetőségeinkhez mérten a következő munkanapon válaszolunk.

Minden, az oldalon található, bérelhető dekorációs eszköz, anyag és kiegészítő megtalálható irodánkban (5711 Gyula, Fehér-Körös u. 15.). A bérelhető dekorációs eszközök személyes megtekintéséhez telefonos időpont egyeztetés szükséges a következő telefonszámon: +36-30/299-2957.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bérelhető ekrü csipke futó” értékelése elsőként