Bérelhető asztalkasír, asztalszoknya fehér színben

450 Ft

Asztalkasír / asztalszoknya bérlés fehér színben esküvőre, születésnapra, névnapra, házassági évfordulóra, céges rendezvényre, családi partira.

Leírás

Bérelhető asztalkasír / asztalszoknya fehér színben.

Rendszerint a főasztalhoz, az ünnepelt(ek) asztalához rakjuk fel, a lábak eltakarása végett, illetve az egységesség érdekében. Gyönyörűen mutat a leomló selyem anyag és a rajta található dekoráció, még jobban megadva az ünnepi hangulatot, kiemelve a rendezvény főszereplőit.

Az asztalkasír / asztalszoknya 4, illetve 5 m széles darabokban áll rendelkezésünkre. A bérlés során, az asztalkasír, asztalszoknya asztalhoz történő rögzítéséhez szükséges kiegészítő termékeket is biztosítjuk, melyeket az itt megadott bérleti díj már tartalmaz.

A feltüntetett ár 1 m asztalkasír, asztalszoknya bérlésére vonatkozik. A termék csak bérelhető, felhasználást követően azt vissza kell juttatni cégünknek, a bérlési szabályzatnak megfelelően. A megküldött asztalszoknyát elvágni TILOS!

Amennyiben az asztalkasír, asztalfutó bérlés során segítségre van szüksége, kérjük írjon a [email protected] e-mail címünkre és lehetőségeinkhez mérten a következő munkanapon válaszolunk.

Mind az asztalkasír, mind más bérelhető dekor eszközök is megtalálhatók irodánkban (5711 Gyula, Fehér-Körös u. 15.). A bérelhető dekorációs eszközök személyes megtekintéséhez telefonos időpont egyeztetés szükséges a következő telefonszámon: +36-30/299-2957.

További információk

Tömeg0.191 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bérelhető asztalkasír, asztalszoknya fehér színben” értékelése elsőként