120 égős LED fényfüzér 10 m-es

5 000 Ft

10 m-es 120 égős fényszál esküvőre, születésnapra, névnapra, házassági évfordulóra, céges rendezvényre, családi partira.

Leírás

120 égős LED fényfüzér fehér kábellel, meleg fehér színben, 10 m-es hosszúságban akár kültérre is.

A 120 égős LED fényfüzér végtelen lehetőséget rejt. Beltéri és kültéri felhasználásra is alkalmas.

Nagyon romantikus hangulatot lehet teremteni a 120 égős LED fényfüzér felhasználásával, mely önmagában is remek, egyedi fényforrást biztosít, de még hatásosabb látványt érhetünk el anyag dekorációval kombinálva. Tökéletes kiegészítő dekorációs eleme lehet a romantikus, a rusztikus, a vintage, a klasszikus, az extravagáns, vagyis bármely esküvői stílus látványában.

Tökéletesen felhasználható egy kültéri helyszín dekorációjában is. Fára aggatva, vagy tekerve nagyszerű háttérként szolgál fotózkodáshoz, esketési helyszín kiemeléséhez. Kültéren azonban figyelni kell, mert az áram csatlakozó vízhatlanítására figyelni kell!

A 120 égős LED fényfüzér nagyon könnyen felhelyezhető, néhány ponton kell csak a mennyezetre, illetve a kívánt helyre felfogatni. A vékony és könnyű vezeték egyben hátrány is, mert nagyon könnyen törik benne a szál, ezért nagyon óvatosan kell vele bánni, és figyelni, hogy az égőkben se tegyünk kárt a felhelyezésnél.

A 120 égős LED fényfüzér bérelhető, felhasználást követően azt vissza kell juttatni cégünknek, a bérlési szabályzatnak megfelelően és a leírásnak megfelelően visszacsomagolva. A feltüntetett ár 1 db 120 égős LED fényfüzér bérlésére vonatkozik.

Amennyiben a bérléssel kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, kérjük írjon a [email protected] e-mail címünkre és lehetőségeinkhez mérten a következő munkanapon válaszolunk.

Minden, az oldalon található, bérelhető dekorációs eszköz, anyag és kiegészítő megtalálható irodánkban (5711 Gyula, Fehér-Körös u. 15.). A bérelhető dekorációs eszközök személyes megtekintéséhez telefonos időpont egyeztetés szükséges a következő telefonszámon: +36-30/299-2957.

További információk

Tömeg0.188 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„120 égős LED fényfüzér 10 m-es” értékelése elsőként