10 m-es 100 égős fényszál

1 500 Ft

10 m-es 100 égős fényszál esküvőre, születésnapra, névnapra, házassági évfordulóra, céges rendezvényre, családi partira.

Leírás

10 m-es 100 égős fényszál átlátszó kábellel

A 10 m-es 100 égős fényszál végtelen lehetőséget rejt. Nagyon könnyű kivitel, így szinte bárhová felfogatható. A kábel rugalmas, ezért tökéletesen alkalmas akár oszlopok körbe tekerésére is, illetve különböző “mintában” történő felhelyezésre. Ezen fényszál nem toldható.

Nagyon romantikus hangulatot lehet teremteni a 10 m-es 100 égős fényszál felhasználásával, mely önmagában is remek, egyedi fényforrást biztosít, de anyaggal, lampionokkal kiegészítve még hatásosabb látványt érhetünk el. Tökéletes kiegészítő dekorációs eleme lehet a romantikus, a rusztikus, a vintage, a klasszikus, az extravagáns, vagyis bármely esküvői stílus látványában.

A 10 m-es 100 égős fényszál nagyon könnyen felhelyezhető, néhány ponton kell csak a mennyezetre, illetve a kívánt helyre felfogatni. A vékony és könnyű vezeték egyben hátrány is, mert nagyon könnyen törik benne a szál, ezért nagyon óvatosan kell vele bánni, és figyelni, hogy az égőkben se tegyünk kárt a felhelyezésnél.

A 10 m-es 100 égős fényszál bérelhető, felhasználást követően azt vissza kell juttatni cégünknek, a bérlési szabályzatnak megfelelően és a leírásnak megfelelően visszacsomagolva. A feltüntetett ár 1 db 10 m-es 100 égős fényszál bérlésére vonatkozik.

Amennyiben a bérléssel kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, kérjük írjon a [email protected] e-mail címünkre és lehetőségeinkhez mérten a következő munkanapon válaszolunk.

Minden, az oldalon található, bérelhető dekorációs eszköz, anyag és kiegészítő megtalálható irodánkban (5711 Gyula, Fehér-Körös u. 15.). A bérelhető dekorációs eszközök személyes megtekintéséhez telefonos időpont egyeztetés szükséges a következő telefonszámon: +36-30/299-2957.

További információk

Tömeg0.763 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„10 m-es 100 égős fényszál” értékelése elsőként