Kérje ajánlatunkat!

Rólunk mondtátok...

 

 

Kedves Partyvarázs Eszküvőszervező team!

Köszönettel tartozunk az áldozatos munkátokért! 
A terem gyönyörű volt, tán még szebb is, mint ahogy megálmodtuk! :) 
A kívánt hatást elértétek az biztos! 
Örülünk, hogy titeket választottunk!

További sok sikert kívánunk!

Köszönettel: Betti és Geri

 

 

 

 

 

 

 

Kedves Adél!

Megvoltunk elégedve a dekorációval. A látvány gyönyörű volt. A mennyezetről lelógó szalagok is szépen és szabályosan voltak felrakva. A fényzuhatag nagyon dekoratívan mutatott a főasztal mögött. A teljes dekoráció összességében olyan volt, mint amilyet megálmodtunk, a terem megtelt élettel ezáltal. A köszönőajándékot, ami egyben ültetőkártyaként is funkcionált is ötletesnek találták a vendégeink. Minden úgy alakult, ahogy előzetesen azt megbeszéltük.

Üdvözlettel: Nóra és Szabolcs

 

 

 

 

 

 

 

Kedves Marika!

Nagyon tetszett az esküvőnk dekorációja! Szinte a szavam is elállt, ahogy beléptünk a vendégsereggel a lakodalmas helyszínünkre, elmondhatatlanul jó érzés volt látni a tökéletességet, amit megálmodtam, ti megvalósítottátok!

A dekoratőr is rendkívül segítőkész volt és többször telefonált egyeztetések miatt, hogy minden pontosan úgy történhessen, ahogy mi szeretnénk! A virágcsokor gyönyörű volt, egyedül azt hiányoltuk, hogy késett a csokor a fotózásról és az autó sem pontosan úgy volt feldíszítve, ahogy kértük, de ez nem árnyékolt be semmit, minden úgy volt jó, ahogy volt! Újra titeket választanánk, ha tehetnénk, és fogunk is, ha lesz rendezvényünk!!!

Mindenkinek csak ajánlani szeretnénk a Partyvarázst, aki valami gyönyörű és felejthetetlen dekorációról álmodik!!!!!!!

Köszönettel és üdvözlettel: Timi és Attila

 

 

 

 

Szia Adél!

Mi, NEM CSAK MI, nagyon meg voltunk elégedve a díszítéssel nagyon szép és elegáns volt minden, mindig nagyon pontos információkat kaptunk, nagyon lelkes kis csapat, nagyon szimpatikusak vagytok Nekünk. Mindenkinek ajánlunk Titeket, aki pontos, precíz, ötletekkel teli ki csapatot keres álmai megvalósítására a Leskovics dekoratőröket keresse.

Köszönünk mindent!

Üdvözlettel: Edina és Laci

 

 

 

 

A mi esküvőnk dekorációját egy egyszerű de mégis gyönyörű és ízléses díszítésként tudnám jellemezni!

A cég rendkívül rugalmas az egyedi kérések és időpont egyeztetés szempontjából is.  A szervezés előzményeire  számunkra egy hónap állt rendelkezésre, hogy megtervezzük és valóra válthassuk a nagy nap terveit, mindebben a Partyvarázs segített. Nagyon sok segítséget nyújtottak a színek kiválasztásában és a köszönet ajándék megvalósításában. Csak ajánlani tudjuk a Partyvarázs Esküvőszervező irodát, nagyon kedves kiszolgálással valamint csodálatos dekorációs végeredménnyel!

Zsanett és Zsolt

 

Kedves Partyvarázs!
 
Nagyon meg voltunk elégedve az esküvői dekorációnkkal. Bármilyen kérdésünk is volt előzetesen, mindig azonnal elérhetőek voltatok és minden kérésünket meg tudtátok valósítani. Köszönjük a rengeteg ötletet és tanácsot, a kiváló szervezést és a gyönyörű végeredményt. A terem dekorációja egyszerű és elegáns volt, pont olyan, amilyennek megálmodtuk, a lufiposta pedig nagy sikert aratott a vendégek körében. Nagyon profik voltatok, ha újrakezdhetnénk, nem is kérdés, hogy ismét Benneteket választanánk.
 
Köszönettel:
Andi és Zsolti
 
 
Kedves PartyVarázs!
 
Köszönjük a munkátokat és a gyönyörű dekorációt amit kaptunk tőletek 2017.09.09-én Nagykamaráson!!!! Egyszerűen csodás volt!
További siereket kívánunk a csapatnak, munkátokhoz jó egészséget kívánunk! 

Évi és Zsolti
 


Powered by: websos.biz

Élj a lehetőséggel!

1.000 FT ÉRTÉKŰ AJÁNDÉKUTALVÁNY!

                                                                            Beváltható 5.000 Ft feletti vásárlás esetén PartyVarázs
                                                                         Ajándékboltunkban (5700 Gyula, Városház u. 1) vagy
                                                                      PartyVarázs esküvőszervező irodánkban dekoráció
                                                                      megrendelésekor (5711 Gyula, Fehér-Körös u. 15).

Kérem a Kupont!
Köszönöm, de nem érdekel!
Ajándék 1.000.- FORINT A kupon beváltható: 2016.12.31.-ig.