Kérje ajánlatunkat!

Léggömb röptetés

Lufi felengedés

A lufi felengedés /léggömb röptetés napjainkban egyre nagyobb népszerűségre tett szert. Ezt a divatos szolgáltatást, leggyakrabban esküvőkön veszik igénybe, de egyéb rendezvényeken ballagásokon, születés-és névnapi bulik, házassági évfordulók, céges rendezvények látványos elemei lehetnek.

 

 

Mi is az a lufi posta?

A régebben ismert lámpásokat a tűzveszély miatt betiltották, melynek helyébe a lufi posta lépett. A hagyományos léggömb röptetést egy különleges mozzanattal egészül ki: előre megcímzett és felbélyegzett képeslapokkal. Minden egyes lufi szalagjára egy ilyen, jókívánsággal megírt képeslap kerül, amely ha visszaérkezik az ünnepeltekhez, valóra válik/beváltható (mint fűnyírás, házi munka, bevásárlás az ifjú pár helyett, meghívás egy vacsorára...) a felajánlónál. A színes szalagokra kötött lapokkal a szél szárnyán mesze induló léggömb sereg fantasztikus látvány mind az ünneplőknek, mind az ünnepelteknek.

 

       

 

Led izzós csoda

A léggömbök már önmagukban csodaszép látványt nyújtanak, bár ezt sötétedés után nem élvezhettük. Most már erre is lehetőség van a világító léggömb révén. Egy apró led izzó és egy gombelem gondoskodik 8-10 órán keresztül a csodálatos látványról. Az izzó és az elem kicsi mérete és súlya nem befolyásolja a lufikat, hogy az égbe emelkedjenek, és felejthetetlen emléket nyújtsanak mindenkinek. A léggömbök színe és mérete is kiválasztható. A világító led felerősíti a lufik színét, a sötétben csak a többféle árnyalatban világító léggömböket fogjuk látni.

 

 

Feledhetetlen pillanat lesz a látvány, amikor a lufik egyszerre szállnak fel és még sokáig világítva szálnak a sötét éjszakában.

 

Rendeld meg te is, hogy részese lehess ennek az érdekes és szép eseménynek.


Powered by: websos.biz

Élj a lehetőséggel!

1.000 FT ÉRTÉKŰ AJÁNDÉKUTALVÁNY!

                                                                            Beváltható 5.000 Ft feletti vásárlás esetén PartyVarázs
                                                                         Ajándékboltunkban (5700 Gyula, Városház u. 1) vagy
                                                                      PartyVarázs esküvőszervező irodánkban dekoráció
                                                                      megrendelésekor (5711 Gyula, Fehér-Körös u. 15).

Kérem a Kupont!
Köszönöm, de nem érdekel!
Ajándék 1.000.- FORINT A kupon beváltható: 2016.12.31.-ig.