ESKÜVŐI DEKORÁCIÓ

Partyvarázs – Ahol az Álmok Valóra Válnak!

Képzeld el milyen lenne a tökéletes esküvő számodra!

Hívj és mi megvalósítjuk: +36 30/299-29-57

Az esküvői dekoráció több, mint az esküvő helyszínének környezete. Fontos az összhangban lévő színvilág, a kiegészítők varázslatos hangulata, amely magával ragad minden egyes embert, aki aznap Veletek ünnepel.

Romantikusat szeretnétek? Elegánsat vagy rusztikusat? Nektek csak megálmodni kell, és a végeredményben gyönyörködni.

Sokszínűsége folyamatosan inspirál bennünket. Minden esküvői dekoráció külön kihívás számunkra a tervezgetés első fázisától kezdve az utolsó simításig. A textilek, a székszoknyák, a fények, a léggömbök és az apró kiegészítők adta számtalan lehetőség által lesz az esküvői dekorációd egyedi, stílusos és megismételhetetlen.

Az esküvő egy pár életében felejthetetlen, a feltétel nélküli szeretet, bizalom és az életük összekapcsolásának megpecsételése. Az esküvő dekorációját, hangulatát a jegyes pár ízlése határozza meg. Az esküvői díszítés számtalan variációban elkészíthető a képzelet szabhat csak határt, azonban jobb, ha szakemberre bízzátok!
Az esküvői dekoráció fontos, hogy diszkrét mégis esztétikus legyen és igazodjon az esemény stílusához. Az esküvői díszítést számos ponton el lehet rontani, a legfeltűnőbb talán ha az esküvői dekorációval túlzásba estek vagy éppen a díszítés hiánya. A kellő hatás érdekében törekedni kell az egyensúlyra, az ünnepi hangulat megteremtésére a résztvevők számára.

 

Garantáljuk, hogy a Te ízlésednek megfelelő, lélegzetelállító esküvői dekorációt állítunk össze a Te igényeidhez szabva

ROMANTIKUS VAGYIS KLASSZIKUS DEKORÁCIÓ

A romantikus esküvői dekoráció az egyik legkedveltebb esküvői stílus. A kislánykor dédelgetett vágyainak igazi beteljesülése. Egy igazi hercegnős, királylányos ruha a selymes csillogással, a fidrek-fodrok egyszerűen elvarázsolják az embert…

VINTAGE (VINTÁZS)

A vintage (vintázs) témájú esküvők még mindig a trendek élén állnak. Romantikusságát a régies tárgyak és kellékek megjelenése adja. A kiegészítők sorában megtaláljuk a régies kereteket, bőröndöket, kalitkákat, régi könyveket. Ezen kívül megjelennek a romantikus csipke kiegészítők is. Egész kis sarkokat rendezhetünk be, akár a sütemények tálalásához is. Legjellemzőbb színei a púder rózsaszín, világos zöld, világos krémszínek, pasztell színek.

Egyszerre pompás és kifinomult, melyben kiegyensúlyozzák egymást a pazar és visszafogott részletek.

GREENERY – A TERMÉSZETHEZ KÖZELI TREND

Kialakulóban van egy minimalista, ugyanakkor természethez közeli, naturista trend, mely előszeretettel használja a különféle virágok, növények zöldjét dekorációs céllal. Akik szeretik az egyszerű, ugyanakkor nagyszerű dolgokat, azoknak szuper megoldás lehet a sok színes virág helyett zöldeket alkalmazni. A minimalista megjelenésnek nem kell feltétlenül unalmasnak és fehérnek lennie, ezekkel a zöldekkel friss és stílusos megjelenést biztosíthatunk.

HÉLIUMOS LÉGGÖMB DEKORÁCIÓ

Egyre divatosabb nagyobb eseményeken, rendezvényeken a héliumos léggömb használata látványelemként, és ez alól az esküvők sem kivételek.

Egy héliumos lufi dekoráció lehet nagyon színes, vagy épp letisztultan elegáns. Lehet vicces és mókás, vagy éppen légiesen könnyed. Remekül be lehet illeszteni minden esküvői stílusba, csak meg kell találni a megfelelő színeket és elhelyezést.

Tipp!

A gyerekek biztos odalesznek a héliumos lufi dekorációért, számukra jó ajándék lehet, ha az este végeztével haza is vihetnek néhányat!

ESKÜVŐI LÉGGÖMB DEKORÁCIÓ

A léggömb különleges helyet foglal el a dekoráció világában. Sokféle méretben, színben, formában találkozhatunk vele, használható beltérben és kültéren egyaránt. Dekorálhatunk asztalt, bejáratot, hátteret a lufikkal, de használhatjuk jegyes vagy esküvői fotózás kellékeként.
Ha elegáns és romantikus élményt szeretnétek, akkor leginkább a fehér, a gyöngyházfényű vagy lágy, halvány tónusú lufikat ajánljuk (például ekrü, barack, rózsaszín, világoslila, világoszöld), míg a színes lufikkal vicces és játékos hatást érhetünk el.

Egy falra rögzített lufi installáció nem csak díszként, de fotóháttérként is jól funkcionál. Ezt a megoldást keverhetjük virágokkal, pomponokkal és más dekorációs elemekkel