BALLAGÁS, DIPLOMAOSZTÓ

Ballagásra lepd meg a ballagót egy dekorációval. Dekorálhatjuk a helyszínt lufi csokrokkal, függő léggömb dekorációkkal, asztalfutóval, zászlókkal, füzérekkel, lampionokkal.

BABASZÜLETÉS – KERESZTELŐ

A babaszületés az egyik legcsodálatosabb családi esemény a világon. Lepd meg a Kismamát és a Babát is egy-egy héliumos léggömbbel. Az asztal dekorációjáról se feledkezzünk meg a keresztelő alkalmával. A partin legyen minden összhangban. Dekorálhatjuk a helyszínt lufi dekorációkkal, függő léggömb dekorációkkal, lampionokkal, füzérekkel, konfettikkel.

LEÁNYBÚCSÚ ÉS LEGÉNYBÚCSÚ

Miről szóljon egy igazán nagy és felejthetetlen emlékű, esküvő előtti búcsúbuli? Mindenki, aki lánybúcsúra, legénybúcsúra készül, különösen, aki ezt szervezi, már hetekkel-hónapokkal előre ezen töri a fejét. A helyszín kiválasztása, dekorálása, a kellékek összeállítása, a vicces programok, feladatok kitalálása mellett ilyenkor szokás különféle (ám leginkább célzatos) ajándékokkal is meglepni az ünnepeltet. Ezek kiválasztása is sokszor komoly fejtörést okoz.

HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓ

A házassági évfordulók, különösen a kerek jubileumok majdhogynem olyan fontosak, mint a voltaképpeni házasságkötés napja. Ezért sokaknak támadhat az az ötlete, hogy rendhagyó formában, egy újabb ünnepség keretében emlékezzenek meg a jeles dátumról, attól függetlenül, hogy akár 10, akár 20, sőt akár 50 év telt el a nagy nap óta.