Kérje ajánlatunkat!

Adatvédelmi szabályzat

Az adatkezelő cég

megnevezése: Leskovics Pirotechnika Kft.

székhelye: 5711 Gyula, Fehér-Körös u. 15.

elérhetőségei: +36-66/460-031, +36-30/279-4872, dekor@leskovicspiro.hu

 

Adatkezelés megnevezése, jogalapja

 

Cégünk a honlapon önkéntesen árajánlatot kérők, az adataik kezeléséhez, tárolásához, felhasználásához stb. hozzájáruló felhasználók esetében végzi az adatkezelést a 2011. évi CXII. törvény előírásai alapján egy külön szerveren.

 

Kezelt adatok:

 

  1. A honlapról történő árajánlat kéréshez kötelezően a következő személyes adatokat kell megadnia:

-         vezetéknév

-         keresztnév

-         e-mail cím

-         telefonszám

2. A www.partyvarazs.hu honlapon anonim nézelődve automatikusan rögzítésre kerül

-         a böngésző számítógépének IP-címe,

-         a fent töltött idő kezdő és záró időpontja

-         az otthoni pc beállításától függően a böngésző és az operációs rendszer típusa,

melyről a rendszer naplót készít. A cookie nem alkalmas az ügyfelet azonosítani, csak a böngésző gépének adatait tudja rögzíteni, illetve képes a szerveren keresztül a felhasználó számítógépére jelsorozatot elhelyezni, mely információk tárolására alkalmas.

Amennyiben nem szeretné az azonosító jel használatát engedélyezni, úgy azt a böngészője beállításaiban letilthatja. Általában az Eszközök / Beállítások / Internetbeállítások menüpontban teheti meg. Arra viszont figyelnie kell, hogy a cookie letiltása esetén, a honlap néhány része, illetve bizonyos elemei csak részben vagy egészben használhatatlanok lehetnek.

 

Az adatkezelés célja:

 

-         A felhasználó által kötelezően megadott adatoknak a megrendelés során van szerepe, ahol a felhasználó azonosítására, ellenőrzésre szoltál, hogy valóban valós személyt, megrendelést takar-e egy-egy beérkezett igény.

Az adatokat a szolgáltató felhasználhatja arra, hogy a honlap látogatása során a letöltött oldalakon megjelenő hirdetési csíkokon (banner) személyre szabott reklámok jelenjenek meg. Az adatok ilyen célú felhasználását a felhasználó – leiratkozással – megtilthatja.

-         A honlap használata során a naplófájlban rögzítésre kerülő adatok esetében az adatok tárolása, felhasználása kizárólag technikai célokra (szerverek biztonságos működésének elemzésére, utólagos ellenőrzésre) történik a Leskovics Pirotechnika Kft. által. A cookie információkat a cég a böngésző személyek internetes szokásainak megismerésére használja.

 

Az adatkezelés időtartama, lemondás lehetősége:

 

A 2011. évi CXII. törvény

14. § Az érintett kérelmezheti az adatkezelőnél

a) tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,

b) személyes adatainak helyesbítését, valamint

c) személyes adatainak - a kötelező adatkezelés kivételével - törlését vagy zárolását.

Ezen adatok a vállalkozás bármely elérhetőségén kérhetők.

 

-         A kötelezően megadott adatokat addig kezeljük a kiküldött hírlevelek esetében, amíg a szolgáltató által biztosított leiratkozási lehetőséggel a felhasználó nem él.

-         A naplófájlban rögzítésre kerülő adatok esetében a látogatástól számított legalább 1 évig tárolja a rendszer az adatokat.

 

A felhasználó saját személyes adatainak törlési igényét e-mail-ben a dekor@leskovicspiro.hu címre, levélben a Leskovics Pirotechnika Kft. 5711 Gyula, Fehér-Körös u. 15. sz. alá kell eljuttatni. A szolgáltató a törlési igény beérkezésétől számított max. 3 munkanapon belül törli az adatokat végérvényesen.

 

Az adatkezelési szabályzat érvényessége, módosításának lehetősége:

 

A Leskovics Pirotechnika Kft., mint a partyvarazs.hu üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy a 2012. január 1.-jétől hatályos adatkezelési szabályzatot a felhasználók előzetes, hírlevélben történő értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. Amennyiben a regisztrált felhasználó az adatkezelési szabályzat módosításának hatálybalépését követően továbbra is használja az oldalt, azzal elfogadja a módosítást.

 

Adatfeldolgozó

megnevezése: Leskovics Pirotechnika Kft.

székhelye: 5711 Gyula, Fehér-Körös u. 15.

elérhetőségei: +36-66/460-031, +36-30/279-4872, dekor@leskovicspiro.hu


Powered by: websos.biz

Élj a lehetőséggel!

1.000 FT ÉRTÉKŰ AJÁNDÉKUTALVÁNY!

                                                                            Beváltható 5.000 Ft feletti vásárlás esetén PartyVarázs
                                                                         Ajándékboltunkban (5700 Gyula, Városház u. 1) vagy
                                                                      PartyVarázs esküvőszervező irodánkban dekoráció
                                                                      megrendelésekor (5711 Gyula, Fehér-Körös u. 15).

Kérem a Kupont!
Köszönöm, de nem érdekel!
Ajándék 1.000.- FORINT A kupon beváltható: 2016.12.31.-ig.