Partyvarázs - esküvőszervezés, rendezvényszervezés, dekoráció

Rendezvényszervezés

Egy rendezvény szervezésekor - legyen az eljegyzés, esküvő, családi rendezvény, fogadás partnertalálkozó, megnyitó, konferencia, - nem egyszerű faladat a megfelelő helyszín, vendéglátás, hangosítás, fellépők, és egyáltalán a hozzáértő szakembergárda kiválasztása.

Célunk, hogy az Ön válláról levegyük a rendezvényszervezéssel járó nehézségeket, és az Ön elképzelései vagy saját ötleteink megvalósításával tegyük egyedivé, emlékezetessé a fontos eseményeket.

Helyszín: Az események helyszínének kiválasztása nagyon fontos feladat. Egy jól megválasztott helyszín nagyban hozzájárul a rendezvény hangulatához. Lehet iskola ebédlő, étterem, sportcsarnok, kastély, szálloda de akár szabad területen felállított sátor is. A választás során több szempontot is figyelembe kell venni:

pl.: a tervezett létszám kényelmesen elférjen, és a rendezvény stílusának, hangulatának megfeleljen.

Vendéglátás Napjainkban a meghívottakat nemcsak több fogásos lakomával, legyen az ebéd vagy vacsora, de akár egy állófogadás keretei között is méltóképpen megvendégelhetjük. A lényeg, hogy finom ételek és jó borok kerüljenek az asztalra. Ebben nyújtanak nagy segítséget partnereink . akik különleges ételekkel, menüsorral kápráztatják el nem csak a szemünket.

Rendezvényeszközök A rendezvényekhez eszközöket is biztosítunk, legyen szó asztalokról, székekről, könyöklőről, sátorról, konyhai eszközökről stb.

Egyéb szolgáltatások: dekoráció, tűzijáték, műsorszámok, művészek szervezése, technikai eszközök, kiegészítők beszerzése, kölcsönzése

Készítette: COROM Investment